TENS – Ηλεκτρικός διεγέρτης μυών (μοντέλο KTR-206)

ΕΓΓΎΗΣΗ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΆΔΑ TENS
Η εγγύηση ισχύει μόνο για τη συσκευή. Η μπαταρία, τα ηλεκτρόδια και οι λοιποί σύνδεσμοι δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση και θεωρούνται αναλώσιμα. Όλα τα αξεσουάρ μπορούν να αγοραστούν εκ των υστέρων από τον έμπορο ή από εξειδικευμένο κατάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

 • Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε οπωσδήποτε το εγχειρίδιο χρήσης.
 • Σε περίπτωση σοβαρών τραυματισμών, πόνου ή άλλων παθήσεων, συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φυσιοθεραπευτή σας πριν από τη χρήση.
 • Η συσκευή διαθέτει από εγγύηση 1 έτους, η οποία ισχύει από την ημερομηνία αγοράς. Εάν υπάρχει βλάβη, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε τη συσκευή σας δωρεάν. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν η συσκευή έχει επισκευαστεί προηγουμένως από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί σωστά ή εάν υπάρχει φυσική ζημιά στη συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρεωθείτε με το κόστος της επισκευής, τα ανταλλακτικά/εξαρτήματα που αντικαταστάθηκαν και τα έξοδα αποστολής.
 • Η συσκευή προορίζεται για οικιακή χρήση.
 • Μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης, μπορείτε να αναθέσετε το σέρβις της συσκευής στον πωλητή σας ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Το σέρβις θα χρεώνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του αντιπροσώπου ή του επισκευαστή.

 

Όνομα προϊόντοςΗλεκτρικό παλμικό μασάζ
ΜοντέλοKTR-206
ΠωλητήςVivovita d.o.o.
Τρόπος επικοινωνίας πωλητή/παρόχου υπηρεσιών00386 30 314431, [email protected]
Διεύθυνση πωλητήLitijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, SI
Ημερομηνία αγοράςισχύει το τιμολόγιο του πωλητή
Αύξων αριθμός της συσκευήςαναγράφεται στο προϊόν

 

 

Επιδράσεις της συσκευής:

– διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος
– εξαλείφει τη φλεγμονή
– ανακουφίζει από τον πόνο
– χαλαρώνει τους μύες (τοπικά)
– ανακουφίζει από το πρήξιμο
– ανακουφίζει από την κούραση και την ένταση

 

 

Περιγραφή προϊόντος:

Το προϊόν αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς συσκευών TENS που αναπτύχθηκαν από ειδικούς και με πολυετή εμπειρία στον τομέα. Λειτουργεί μέσω ήπιων ηλεκτρικών παλμών που δρουν στο σώμα σαν παλμική διέγερση, προσομοιάζοντας αποτελεσματικά τον βελονισμό, τις μαλάξεις και το μασάζ. Η συσκευή διεγείρει τους μύες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας από τον πόνο και τις κράμπες.

Λειτουργία:

Η συσκευή λειτουργεί εφαρμόζοντας παλμούς χαμηλής συχνότητας σε ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινούς), γνωστά ως σημεία βελονισμού στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Οι Μεσημβρινοί συνδέουν τα ενεργειακά σημεία με τη ζωτική ενέργεια «Τσι». Αυτά τα ενεργειακά σημεία είναι σαν μίνι δεξαμενές ηλεκτρομαγνητικών και άλλων ενεργειών. Ο βελονισμός απελευθερώνει την ενέργεια που είναι παγιδευμένη σε αυτά τα σημεία, αποκαθιστώντας την ισορροπία και τη ροή μέσω των μεσημβρινών.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Πρακτικός σχεδιασμός, αποδεδειγμένη ποιότητα, εύκολη μεταφορά και χρήση
 • Οθόνη LCD με ένδειξη και ρύθμιση του επιθυμητού προγράμματος
 • 5 διαφορετικές επιλογές μασάζ
 • Το TENS είναι μια εξαιρετική συσκευή για διάφορους τύπους μασάζ, όπως:
  * Μασάζ με βεντούζες – για τέντωμα του συνδετικού ιστού για ταχύτερη αναγέννηση, για απομάκρυνση των κόμπων και χαλάρωση, επίσης κατάλληλο για τη διαμόρφωση του σώματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας
  * μαλάξεις – ισχυρότερο μασάζ για πιο έντονους πόνους, τεντώνει και να χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος
  * πίεση – για να απελευθερώσετε την ένταση των μυών, ιδίως κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και των ώμων,
  * κλασικό μασάζ – για πόνο και κράμπες, για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και τη χαλάρωση των σφιγμένων μυών
 • Ένδειξη κατάστασης μπαταρίας
 • Λειτουργία με μπαταρία: 2x AAA (περίπου 3 μήνες λειτουργίας – για 15 λεπτά χρήσης μία φορά την ημέρα). Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται δωρεάν!
 • 3 διαφορετικά επίπεδα διάρκειας θεραπείας: 5, 10 ή 15 λεπτά
 • 16 επίπεδα έντασης μασάζ, που ελέγχονται με τα πλήκτρα ➕ και ➖, για να αυξάνετε ή να μειώνετε γρήγορα και εύκολα την ισχύ του μασάζ

Πώς λειτουργεί η συσκευή:

 1. Τοποθετήστε δύο μπαταρίες AAA στη θήκη μπαταριών.
 2. Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη του ηλεκτροδίου (μαξιλαράκι) και τοποθετήστε το στην περιοχή που θέλετε. Πατήστε το κουμπί στο επάνω μέρος της συσκευής και, στη συνέχεια, επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα και τον χρόνο λειτουργίας.
 3. Πατήστε το πλήκτρο [@], μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 λειτουργίες/προγράμματα μασάζ:
  – ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (1):αυτόματο / συνδυαστικό μασάζ – εναλλαγή μεταξύ τεσσάρων τρόπων μασάζ (βεντούζες, μαλάξεις, συμπίεση, κλασικό μασάζ)
  – ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (2) μασάζ κενού ή βεντούζες – για τη διάταση των συνδετικών ιστών για την ταχύτερη αναγέννησή τους- για την εξάλειψη των κόμπων και τη χαλάρωση, επίσης κατάλληλο για τη διαμόρφωση του σώματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας
  – ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (3) μαλάξεις ισχυρότερο μασάζ για έντονο πόνο, για να τεντώσει και να χαλαρώσει τους τεταμένους μύες, για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος
  – ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (4) πιέζοντας ή πατώντας – για την απελευθέρωση της έντασης των μυών, ιδίως κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και στους ώμους
  – ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ (5) κλασικό μασάζ – για πόνο και κράμπες, για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος, τη χαλάρωση των σφιγμένων μυών
 4. Επιλογή της έντασης λειτουργίας:
  Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ➕ και ➖ για να ρυθμίσετε την ένταση του μασάζ. Ξεκινήστε από το επίπεδο 0 και αυξήστε σταδιακά την ένταση. Ποτέ μην ξεκινάτε στο υψηλότερο επίπεδο και μη χρησιμοποιείτε υψηλή ένταση για τις πρώτες μαλάξεις.
 5. Διάρκεια :
  Ο χρόνος λειτουργίας ορίζεται σε 15 λεπτά από προεπιλογή κάθε φορά που εκκινείται η συσκευή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών χρόνων λειτουργίας (5, 10 ή 15 λεπτά) πατώντας το
  κουμπί. Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα μετά τον επιλεγμένο χρόνο μασάζ. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, ενεργοποιήστε την ξανά και ρυθμίστε το επιθυμητό πρόγραμμα και τον χρόνο λειτουργίας.
 6. Πατήστε το κουμπί για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας

 • Το προσδόκιμο ζωής μιας τυπικής μπαταρίας AAA (LP03) είναι περίπου 3 μήνες, αν η συσκευή χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα για 15 λεπτά.
 • Όταν στην οθόνη LCD εμφανίζει το σύμβολο της άδειας μπαταρίας, αντικαταστήστε την μπαταρία πριν αδειάσει εντελώς. Χρησιμοποιείτε πάντα καινούργιες μπαταρίες!
 • Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες από τη συσκευή για να αποφύγετε τη διαρροή μπαταριών.
 • Μη χρησιμοποιείτε μπαταρίες που έχουν υποστεί ζημιά.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την μπαταρία στη σωστή θέση. Η χρήση λάθος μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.
 • Πριν αλλάξετε μπαταρίες, βεβαιωθείτε ότι η θήκη των μπαταριών είναι καθαρή και στεγνή.
 • Απορρίψτε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες στους περιέκτες που προβλέπονται για τη συλλογή των χρησιμοποιημένων μπαταριών.

Ηλεκτρόδια (αγώγιμα μαξιλαράκια)

 • Διατηρήστε την επιφάνεια του αγώγιμου στρώματος του μαξιλαριού καθαρή και προστατέψτε την από τη σκόνη και τη βρωμιά. Εάν τα μαξιλαράκια δεν είναι καθαρά, η συσκευή μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε τα μαξιλαράκια με χλιαρό τρεχούμενο νερό και στεγνώστε τα στον αέρα. Μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν μόνο όταν στεγνώσουν εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι ξεπλένετε μόνο τα μαξιλαράκια κάτω από το νερό, όχι τα καλώδια σύνδεσης.
 • Τα μαξιλαράκια είναι συνήθως κατάλληλα για 80 συνεδρίες (15 λεπτά η καθεμία). Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, συνιστάται η αντικατάστασή τους λόγω φθοράς της αγώγιμης μεμβράνης. Για να αγοράσετε ανταλλακτικά μαξιλαράκια, επικοινωνήστε με τον διανομέα σας.

Καθαρισμός και συντήρηση της συσκευής

 • Όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να την σκουπίσετε με ένα μαλακό, στεγνό πανί.
 • Η επιφάνεια του αγώγιμου στρώματος του μαξιλαριού πρέπει να παραμένει καθαρή. Τα επιθέματα μπορούν να ξεπλυθούν με χλιαρό τρεχούμενο νερό και να στεγνώσουν στον αέρα. Μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν μόνο όταν στεγνώσουν εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια σύνδεσης δεν έρχονται σε επαφή με νερό.

 

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ, ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΆΛΕΙΑ

 • Φυλάσσεται μακριά από παιδιά και άτομα που μπορεί να τραυματιστούν από τη συσκευή.
 • Μην εκθέτετε τη συσκευή σε έντονο φως και μην την αποθηκεύετε σε άμεσο ηλιακό φως.
 • Φυλάσσεται σε ξηρό, ευάερο και σκοτεινό μέρος.
 • Μην ανοίγετε το εσωτερικό της συσκευής.
 • Χρησιμοποιήστε τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 • Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς να διαβάσετε πρώτα τις οδηγίες και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας της.
 • Μην αποσυναρμολογείτε τη συσκευή και μην επιχειρήσετε να την επισκευάσετε ή να την αναβαθμίσετε μόνοι σας, καθώς μπορεί να προκαλέσετε σοβαρή βλάβη.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΙ

 • Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή ταυτόχρονα με οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική ιατρική συσκευή, συσκευή μασάζ κ.λπ.
 • Εάν χρησιμοποιήσετε ένα όργανο υψηλής συχνότητας με το θεραπευτικό μας όργανο, αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο σημείο του μασάζ και μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή ή/και στα ηλεκτρόδια. Η απόδοση της συσκευής μπορεί να είναι επιβλαβής και να επηρεάσει τη θεραπεία εάν έχετε όργανα χαμηλών κυμάτων ή μικροκυμάτων σε απόσταση 1 μέτρου από τη συσκευή κατά τη χρήση της.
 • Η τοποθέτηση ηλεκτροδίων στο στήθος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής μαρμαρυγής.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

 • Έγκυες γυναίκες, άτομα με καρδιακά προβλήματα ή άτομα με χρόνιες ή σοβαρές ασθένειες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν από τη χρήση της συσκευής.
 • Εάν λαμβάνετε θεραπεία ή θεραπείες σχετικές ή άσχετες με τον πόνο που θέλετε να ανακουφίσετε με τη συσκευή, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση.

ΧΡΉΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ!

 • Μην το χρησιμοποιείτε κοντά στην καρδιά, το κεφάλι, το στόμα, τα γεννητικά όργανα και σε περιοχές με δερματικές παθήσεις.
 • Μην το χρησιμοποιείτε σε υψηλές θερμοκρασίες, σε χώρους με κίνδυνο ανάφλεξης ή ακτινοβολίας.
 • Μην το χρησιμοποιείτε όταν κάνετε μπάνιο, μέσα στο νερό ή όταν κοιμάστε.
 • Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης.

 

ΆΛΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ!

 • Μην μετακινείτε τα μαξιλαράκια κατά τη χρήση.
 • Τα παιδιά θα πρέπει να το χρησιμοποιούν μόνο με την παρουσία των γονέων τους. Συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας πριν από τη χρήση.
 • Εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση κατά τη χρήση, σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
 • Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες από τη συσκευή.

Τεχνικές προδιαγραφές

 1. Λειτουργική κατάσταση
  Θερμοκρασία: +5°C ~ +40°C
  Σχετική υγρασία: ≤80%
  Ατμοσφαιρική πίεση: 86 kPa ~ 106 kPa
  Φόρτιση: DC 3V 20 mA (2x μπαταρίες AAA/LRO3A)
 2. Ηλεκτρική απόδοση
  Συχνότητα παλμών: 1Hz ~ 1000Hz
  Ένταση παλμού: 20μs ~ 400μs
  Αντίσταση: 500Ω, ακρίβεια ±10%
  Ώρα: 15 λεπτά, ακρίβεια ±10%
 3. Μεταφορά και αποθήκευση
  Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -20°C ~ +55°C
  Σχετική υγρασία: ≤93%
  Ατμοσφαιρική πίεση: 50kPa ~ 106kPa
delivery
Δωρεάν παράδοση
satisfaction warranty
Εγγυημένη ικανοποίηση
safe buy
100% ασφαλής αγορά
EU seller
Πωλητής στην ΕΕ